Verlichting

Of u nu buiten- of binnenverlichting wilt laten aanleggen, bij Tekelenburg elektrotechniek BV bent u aan het juiste adres. Verlichting is niet weg te denken uit onze samenleving. Vrijwel overal waar u komt is verlichting aanwezig. De alledaagse vormen van verlichting zijn meestal niet duur en vrij relatief eenvoudig aan te leggen. Om zeker te zijn van een professionele, veilige en efficiënte aanleg van de verlichting, is het echter verstandig om een deskundig installatiebedrijf in te schakelen. Wij leveren de meest uit uiteenlopende soorten en typen verlichting, verre weg de meeste zijn voorzien van een LED lichtbron.

Correcte levering en installatie

Wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe keuken laat aanleggen of een nieuwe kantoorruimte gaat betreden, krijgt u te maken met de verlichting. De juiste soort verlichting en correcte installatie is daarbij essentieel. Er zijn tegenwoordig een groot aantal mogelijkheden als het gaat om verlichting. Er bestaan grote verschillen in felheid, kleur, lampsoorten, aansluitingen en installaties. Iedere ruimte vraagt om een ander soort verlichting. Vandaar dat Tekelenburg elektrotechniek BV verlichting op maat levert en installeert. Vooral op het gebied van noodverlichting bieden wij diverse oplossingen.

Ontvang deskundig advies

Het is begrijpelijk dat u vooraf graag wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor het aanleggen van verlichting in uw ruimte. Vraag ons installatiebedrijf om deskundig advies. Wij komen graag bij u op locatie om de situatie te bekijken en beoordelen, zodat wij u kunnen voorzien van een passend advies voor de verlichting van uw bedrijfs- of woonruimte.

Geef een reactie