Tekelenburg Elektrotechniek BV

Noodverlichting

Wanneer u in een bepaalde ruimte een noodverlichting wilt laten aanleggen, is het belangrijk dat u dit laat doen door een professioneel installatiebedrijf. Noodverlichting is een essentieel onderdeel van de inrichting van een (bedrijfs)pand als het gaat om de veiligheid.

Veiligheid en betrouwbaarheid

U zult begrijpen dat noodverlichting meer is dan alleen een bordje met het bekende pictogram van een wegrennend mannetje. Het is de verlichting dat mensen alert maakt en voorkomt dat mensen de uitgang niet kunnen vinden in panieksituaties. Daarnaast is noodverlichting belangrijk voor mensen die met gevaarlijke stoffen of apparatuur werken. In dat geval zorgt de noodverlichting ervoor dat men bij stroomuitval het werk op een veilige manier kunnen afronden.

Wetten en regels

Wettelijk gezien gelden er ook een aantal wetten en regels op het gebied van bouw, installatie, onderhoud en controle van de noodverlichting. Dat maakt het aanleggen en installeren van noodverlichting tot een vak apart. Dat vak beheerst Tekelenburg elektrotechniek BV tot in de puntjes en is daarom een geschikte partner voor bedrijf en particulier als het gaat om het aanleggen van noodverlichting. Maak snel een afspraak en laat u door ons adviseren over de meest geschikte vorm van noodverlichting in uw pand voor een optimale veiligheid.

Geef een reactie